Voor 17 uur besteld, vandaag nog verstuurd - 100 dagen bedenktijd

GEEF EEN HAMAMDOEK ALS RELATIEGESCHENK MET STYLE

word bekend met een hamamdoek als relatiegeschenkEen hamamdoek als relatiegeschenk is meer dan een cadeautje. Het levert een uitzonderlijk grote meerwaarde op bij het positioneren van uw merk of diensten. Het is een communicatiemiddel die juist op de lange termijn zal vruchten zal afwerpen. Het geven van een gepersonaliseerde hamamdoek met bijvoorbeeld een ingeweven logo of naam overtreft die van alle commercials en advertenties. Hamamdoek.nl helpt u graag om het juiste relatiegeschenk in hamamdoeken te vinden en te kiezen. Van gepersonaliseerde hamamdoeken, tot en met originele batik strandlakens voor op beurzen of andere evenementen.

Met al onze medewerkers nemen wij een toonaangevende positie in op de Europese markt op het gebied van hamamdoeken en verschillende strandlakens, zoals kikoy strandlakens en batik strandlakens. Wij volgen de nieuwste trends en wij bieden u de scherpste prijzen, de beste kwaliteit en een uitstekende service. Wij bespreken graag met u wat uw plannen zijn en kijken naar de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk en door onze jarenlange ervaringen kunnen wij u goed adviseren. Vrijblijvend advies of een scherpe offerte geldt bij ons als standaard.

Hamamdoek.nl werkt voornamelijk alleen met kleine familie weverijen. De doeken worden in deze familie weverijen nog geweven met oude machines van 40 tot 50 jaar oud. Het oude ambacht van het weven is hier nog erg belangrijk en deze traditie en specialiteit wordt vaak van vader op zoon doorgegeven. Omdat Hamamdoek.nl alleen rechtstreeks werkt met deze kleine weverijen wordt de tussenhandel uitgeschakeld en wordt er een eerlijke prijs betaald aan de weverij. Ontdek zelf de meerwaarde van een hamamdoek als relatiegeschenk en word er bekend mee.Enthousiast geworden? Neem dan snel met ons contact op

[email protected]