Voor 17 uur besteld, vandaag nog verstuurd - 100 dagen bedenktijd

Welkom in de groothandel webshop van Hamamdoek.nl

Hamamdoek.nl is importeur, groothandel en distributeur voor diverse bekende en kwalitatief zeer goede merken in hamamdoeken en fouta's. Bekende merken die u bij ons tegen een scherpe prijs kan inkopen zijn Fashion4Wellness, Barine, Dreamtowel en meer. Iedere retailer kan bij ons inkopen. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een webshop, winkel, strandpaviljoen of sauna wellness centre en u wilt hamamdoeken of fouta's verkopen of bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk of een bijzonder kerstgeschenk, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Hamamdoek.nl biedt u een goede marge en uitstekende service. U besteld zeer eenvoudig, snel en veilig door in te loggen in onze groothandel webshop. Heeft u nog geen inlogcode? Vul dan vandaag het contact formulier nog in en start met de verkoop van deze mooie producten.

Wij zijn overtuigd dat u en uw klanten net zo enthousiast worden als wij. Maak daarom vandaag nog uw keuze voor de zomerdag van morgen.


Contact Hamamdoek.nl          Naar contactformulier

Groothandel merken voor de hamamdoek en fouta

Hammamtowel-Hamamdoek-Hamamtuch-Fashion4Wellness

Fashion4Wellness hamamdoek en fouta


Fashion4Wellness hamamdoeken en fouta's zijn de best verkochte hamamdoeken uit onze collectie. Deze doeken worden gemaakt van het beste katoen en zijn met de hand geknoopt. Een hamamdoek of fouta van Fashion4Wellness staat voor kwaliteit met een exclusieve uitstraling. De hamamdoek Deniz is op dit moment de topper in het assortiment van Fashion4Wellness. Deze hamamdoek Deniz is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en in meer dan 20 mooie eigentijdse kleuren.


Login en bestel


Hamamdoek.nl heeft zijn groothandels activiteiten overgedragen aan Fashion4Wellness. Je zal daarom worden doorgelinked naar Fashion4Wellness groothandel. Je kan met je bestaande account inloggen

Balyy-batik-beachtowel-1

Balyy batik strandlaken, pareo, tunieken en kimono


Voor een bezoek aan het zwembad of strand biedt een batik strandlaken een uitkomst. Deze prachtige 100% met de hand gestempeld en gekleurede doek is van rayonstof gemaakt aan de ene kant en badstof aan de andere kant. Een batik strandlaken heeft iets weg van een kikoy strandlaken, alleen is de rayonstof met de hand gestempeld en gekleurd waardoor er een heel mooi motief ontstaat. Een batik strandlaken is in veel fashionable kleuren verkrijgbaar. Een batik strandlaken, ook wel batik beachtowel genoemd is afkomstig uit Indonesië. Bij een batik strandlaken hebben wij ook een bijpassende batik omslagdoek, ook wel pareo of sarong genoemd, verkrijgbaar. Een batik sarong is ideaal voor een wandeling op het strand of als u snel iets om wilt slaan tijdens een mooie stranddag. Bij Hamamdoek.nl vindt u een uitgebreid assortiment batik strandlakens, pareo en sarong omslagdoeken in vele mooie hippe kleuren en motieven.


Login en bestel


Hamamdoek.nl heeft zijn groothandels activiteiten overgedragen aan Fashion4Wellness. Je zal daarom worden doorgelinked naar Fashion4Wellness groothandel. Je kan met je bestaande account inloggen

Dreamtowel-Zebra-flower

Dreamtowel


Dreamtowel is een merk met een breed assortiment in zandvrije strandlakens welke gemaakt zijn van gerecyled plastic flessen. Deze duurzame strandlakens die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en bijzondere motieven zijn een lust voor het oog. Meer weten? Log dan snel in via de link hieronder.


Login groothandel en bestel


Hamamdoek.nl heeft zijn groothandels activiteiten overgedragen aan Fashion4Wellness. Je zal daarom worden doorgelinked naar Fashion4Wellness groothandel. Je kan met je bestaande account inloggen

Heeft u speciale wensen? Bent u opzoek naar een relatiegeschenk of kerstgeschenk?

Wilt u uw relaties of medewerkers nu eens echt verrassen? Bent u opzoek naar iets speciaals? U wilt bijvoorbeeld hamamdoeken met het logo van uw bedrijf? Laat het ons weten. Met een hamamdoek is veel mogelijk. Een hamamdoek of fouta kunt u namelijk uitstekend gebruiken als relatiegeschenk of wat dacht u om deze mooi verpakt te geven als kerstgeschenk.

Wil je meer informatie klik dan op de button en vul het contactformulier in.


Naar contactformulier